как да правим секс през цялата нощ

Как да правим секс през цялата нощ

Секс през цялата нощ

Всички знаем историите на истинските мачовци, които хващат жена и бясно я любят до сутринта без почивка. Естествената реакция на всички ни е да кажем – “Да бе, да, глупости”. Е ние ще Ви кажем – “глупости, ама друг път”.

Как да се насладим на чудесен секс през цялата нощ

С малко повече познания за хапчетата за полова мощ и основните им съставки, може да си направите такъв коктейл, че за Вас да се разказват историите после. А не да останете като невзрачния любовник от снощи, свършил за 5 минути и заспал след това. За секс през цялата нощ Ви е нужен мощен стимулант. Ние препоръчваме Циалис. Това е утвърден герой, който ще държи „капитанът“ на пост дълго време. Той действа до 72 часа след прием и няма странични ефекти, в комбинация с Дапоксетин – забавящ свършването. И ако решите да дадете наистина всичко от себе си може да добавите и 1 таблетка Силденафил от 100 мг. или 1 гелче от познатите Камагра Гел.

Мнение на наша читателка пожелала да публикуваме писмо й

Често, когато хората казват това, те означават, че правят секс, почиват за известно време, имат повече секс, почиват и пак повтарят. „Това означава, че имах секс в продължение на 6-7 часа с един от моите настоящи партньори (и двама минали партньори), където един или и двамата бяхме стимулирани повече или по-малко през цялото време.

Необичайно е да се намери партньор, който може да издържи толкова дълго (или който обича да прави това), но със сигурност не е нечувано. За мен и за моя настоящ партньор е приятно през цялото време. Той може да поддържа ерекция в продължение на часове, или без оргазъм, или с много кратък рефракторен период след оргазъм.“

„По-голямата част от удоволствието му идва от това, че ме накара да свършвам неколкократно. А той се наслаждава на силата и контрола върху оргазъма ми.“

Към продуктите: тук! ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *