как да свършвам по-бавно

Как да свършвам по-бавно

Как да свършвам по-бавно?

Как да се радвам на по-дълга ерекция?

Как да свръшвам по-бавно? Бързата еякулация може да бъде проблем и за двете страни. Има две състояния, като едното е нормално а другото може да се счита за медицински проблем. Нормално половият акт продължава средно между 5 и 10 мин. Понякога на дамите им се иска да удължат удоволствието, поради по-бавно свършване от тяхна страна или просто така. Някои мъже прибягват до стимуланти под форма на спрей или таблетки. Но има ли какво да направим, за да удължим ерекцията по естествен начин?

Как да свършвам по-бавно? Универсални рецепти не съществуват, всяка двойка си има привички и особености. Но има няколко насочващи съвета, на които да обърнете внимание:

На първо място е добре да се вгледате в начина на живот на мъжа

  • Подложен ли е на стрес, прекалява ли с консумацията на вредни храни и алкохол. Понякога малка промяна в начина на живот води до сериозни промени в положителна насока

Как да се радвам на по-дълга ерекция

Колко чести са половите сношения?

  • Редките полови сношения са причина за преждевременна еякулация . Потвърдено е при 9 от 10 мъже. Дългото въздържание води до преждевременно свършване, често дори по първия допир от жената. Решението в тази ситуация е по-честите интимни контакти.

Честа смяна на позата

  • Прекъсването на половия акт за да смените позата е един от начините да удължите удоволствието. Може да прибегнете до ласки като целувки, галене, за да удължите прекъсването.

Прием на бира преди полов акт

  • Има записани наблюдения, при които се установява, че прием на бира преди сношение, забавя еякулацията. Алкохолът отслабя реакциите и може да повлияе върху свършването. Важно е да се уточни, че става въпрос за консумация с мярка. А не до прекаляване с алкохола, тогава може да постигнете обратен ефект

Любовна игра

  • Тя е важна част от цялата картинка. Добре е любовната игра да продължи достатъчно дълго но също така ако е налице по-горното състояние за дълго въздържание, то свършването може да се случи още по време на любовната игра.

Поза ездачка

  • Когато жената е от горе, стимулацията на пениса е по-малка в сравнение с другите пози. Това е начин за задържане на удоволствието по-продължително време.

Повторно сношение

  • Дори да е на лице преждевременна еякулация, винаги може да се повтори акта. Това не намаля удоволствието нито за мъжа, нито за жената.

Как да свършвам по-бавно – Естествени начини за удължаване на ерекцията

Честа смяна на позата  Прекъсването на половия акт помага за удължаване на удоволствието. Това може да бъда постигнато чрез честа смяна на позата. Освен това за удължаване на прекъсването може да се прибегне до ласки и целувки. 
Любовна игра  Любовната игра е важна част от пълноценния полов акт. Добре е любовната игра да присъства при сношението, но нейната продължителност е строго индивидуална. Въпреки това не трябва да се прекалява, защото може да доведе до преждевременна еякулация. 
Повторно сношение  Преждевременната еякулация не е желано състояние. Настъпването и не възпрепятства повтарянето на половия акт. Това е добър начин за удължаване на удоволствието както за мъжа, така и за жената. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *