преждевременна еякулация

Кой страда от проблема “преждевременна еякулация”?

Нуждаете ли се от спрей за задържане?

За съжаление тук няма възраст, наблюдава се и при мъже в младежка възраст между 20 и 25 години, така и при мъже над 35 години. В 90% от случаите проблемът е психологически, а психологическият проблем води до физически такъв. Най-често причините са стрес, притеснение, неувереност.

Стимулантите за мъже, които забавят еякулацията помагат и с физическото и с психическото проявление на проблема. Как става това? Лесно и просто, когато премахнете физическото му проявление със съответното хапче и се уверите че може да бъдете истински мачо в леглото и това изобщо не е толкова трудно, малко по малко изчезват и психологическите причини за преждевременна еякулация. Вие ще сте много по-уверени, ще придобиете самочувствие и това ще Ви даде невероятни резултати в леглото, гарантирано.

Преждевременна еякулация

Дори в случаите, когато проблемът е само физически, стимулантите забавящи еякулацията (спрейове за задържане) помагат. Най-често за да свършвате бързо значи че тестостеронът Ви е нисък. Това е и причината за непостоянна и не достатъчно твърда ерекция, без което не може да имате пълноценен полов акт. Затова идват на помощ стимулантите, които съдържат и възбуждаща съставка и дапоксетин, който всъщност забавя еякулацията.

Продукти за преодоляване на преждевременна еякулация

С тези продукти Вие ще получите изненадваща дори за Вас здрава и мощна ерекция, твърд член и забавено свършване. Накратко, точно това, от което имате нужда. По този начин си осигурявате пълноценен полов акт, дори всеки ден, а не ежедневна преждевременна еякулация. А с редовен секс ще се повишат и нивата на тестостерона Ви. Разбира се, в подобни случаи препоръчваме към секс стимулантите да добавите и добавка за повишаване на тестостерона, каквато е Tribulus Terrestris.

Обяснение на проблема

За съжаление под въздействието на стреса на работното ни място, както и натовареното ни ежедневие след проучване на специалисти можем да потвърдим, че един на всеки трима мъже страда от проблема – преждевременна еякулация. Този проблем може да се дължи както на чисто психологически фактор и умствена умора, така в последствие и поради ниските нива на тестостерон, които падат при екстремно стресов начин на живот. Не е срамно и няма място за притеснение да потърсите помощ, ако имате такъв проблем, защото в 21 век вече са ни познати всички средства, с които гарантирано да отстраним бързото свършване и да можете да задоволите партньорката си точно както един истински жребец би направил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *