мощна ерекция

Мощна ерекция

Мощна ерекция? Как да я имаме?

Мощна ерекция: 10 лесни стъпки към по-силна ерекция

Пенисът е най-темпераментната част от мъжкото тяло. Може да Ви постави в много неудобни ситуации, да се „покаже“ твърд в неподходящ момент или да откаже да е твърд, когато Ви трябва. Американско проучване сочи, че 85% от мъжете на  възраст между 20 и 39 години са изпитвали затруднение при получаване на задоволителна ерекция. При същото проучване е установено, че едва 20% от мъжете на възраст между 40-59 години, могат да получат задоволителна ерекция.

Въпреки, че няма гаранция за това как ще се държи Вашият пенис в определени моменти, има стъпки който да направите за да повишите Вашите възможности за силна и мощна ерекция.

1. Опитайте пенис ринг

Пенис ринга може да Ви помогне да подържате ерекцията си. Представлява О-образен силиконов ринг, поставящ се в основата на пениса. Той позволява задържането на кръвта и увеличаване на ерекцията. Пръстенът също помага за предотвратяване на венозно изтичане, форма на еректилна дисфункция, където кръвта навлиза към пениса, но има проблеми с престоя там и бързо се отдръпва. Видовете пръстени са следните:

  • Регулируеми рингове
  • Вибриращи рингове
  • Еластични рингове
  • Твърди рингове

2. Наблегнете на фитнеса – кардио, кардио, кардио.

Кръвообращението е ключът към здравословна ерекция и няма нищо, което да насърчава кръвния поток така както аеробните упражнения. Не само, че ви държи във форма, тя изгражда азотния оксид на организма, което помага да се поддържат ерекциите. Специалисти препоръчват тичането пред това да седите дълги часове върху неудобните седелки на ергометрите. Велоесипедистите са една от рисковите групи за еректилна дисфункция. Също така тесните и прилепнали трика, също не помагат.

3. Оставете цигарите на страна

В изследване, проведено в Университета на Кентъки, изследователите открили, че при поискване да оценят сексуалния си живот по скала от 1 до 10, мъжете пушачи, са средно около 5, а непушачите са оценили своя на 9. Тютюнопушеното може да бъде повод за развиване на импотентност и има доказателства, че тютюнопушеното влияе значително върху силата на ерекцията. Освен увреждането на кръвоносните съдове, може да доведе до увреждане на тъканта, като я прави по-малко еластична.

Но запазете чашата кафе – за разлика от цигарите, кафето може да бъде Ваш помощник що се отнася до мощна ерекция. Проучвния сочат, че мъже конусумиращи 2-3 чаши кафе дневно са по-малко склонни към развиване на еректилна дисфункция, от колкото тези, които избягват кофеина.

4. Останете верни

Често срещано състояние със загуба на ерекция се наблюдава при мъжете, склонни към изневери. Дали чувство на вина, дали липса на привличане към постоянният партньор, това може да бъде възможна причина за липса на ерекция.

5. Останете във форма

При мъже с диабет, еректилната дисфункция е сравнително често наблюдавано състояние. Според изследвания, повече от 50% от мъжете с диабет са импотентни. Болестта удря пениса с двоен удар. Той ускорява процеса на артериално заболяване и забавя предаването на стимули по нервите в цялото тяло. Да бъдете стриктни е най-добрият начин да избегнете диабет. Ако вече е късно за това, следете показателите и теглото си при специалист. Мъжете, които не са в състояние да контролират кръвната си захар, имат 70% повече проблеми с ерекцията, отколкото тези при който отстъства този проблем.

6. Движете се спокойно без да бързате

едно необмислено, рязко движение е достатъчно за да разкъсате corposa cavernosa, удължените „еректилни камери“, които са разположени по дължината на пениса ви. Не вярвате? Опитайте да ударите пениса си в ствола на дървото – това е приблизително същата плътност като срамната кост на вашия партньор. Пълно разкъсване изисква операция в рамките на 24 часа, за да се стабилизира вътрешното кървене и да се намали рискът от трайно увреждане. Частичното разкъсване не е толкова сериозно, но може да предизвика проблеми на по-късен етап. Според някои оценки, повече от една трета от импотентните мъже имат история на “травма на пениса”.

7. Вървете повече за мощна ерекция

Скорошно проучване сочи, че мъже които се движат повече, страдат по-рядко от ЕД в сравнение с обездвижените. Дори 20 минутен джогинг или тренировка с тежести, дават добър резултат. Отлаганията, образуващи се по кръвносните съдове в следствие на обездвиженост, могат да изиграят важна роля при представянето Ви в леглото.

8. Прозявайте се много

Що се отнася до вашето тяло, прозяването и получаването на ерекция са практически едно и също нещо. И двете са контролирани от химикал, наречен азотен оксид. Освободен от мозъка, той може или да пътува до невроните, които контролират отварянето и дишането през устата, или да слизат по гръбначния стълб до кръвоносните съдове, които подхранват пениса. Понякога това прави и двете (затова една голяма прозявка може да доведе до ерекция).Ако си позволиш да се прозяваш от време на време през целия ден, това може да помогне на неврохимичните пътища, които водят до добри и здрави ерекции.

9. Достатъчно количество сън

Пенисът Ви се нуждае от качествена почивка, както цялото Ви тяло. Всяка нощ по време на сън, вие получавате между 3-5 ерекции. Това се случва за да се възстанови пениса, като се зареди с добре окислена кръв. Теоретично, колкото повече нощни ерекции имате, толкова по-гъвкава ще стане вашата еректилна тъкан. И това може да помогне на ерекциите да бъдат силни, тъй като с годините се износват ”, обяснява д-р Голдщайн.

 

Ако желаете да опитате секс стимуланти вижте тук!

Препоръчан продукт с умерено действие: Камагра

Обобщение за мощна ерекция при мъжете

Ерекцията е важна за всеки един мъж, млад или стар. Ако по някаква причина, мъжът има проблем с ерекцията, това е голям удар по самочувствието. Причините за еректилната дисфункция могат да бъдат от различен характер, както възрастови изменения, така неправилен начин на хранене, твърде много стрес и др.

Ако искате да достигате до мощна ерекция, а не сте готови да промените начина си на живот на 100% и да чакате резултатите  да дойдат по естествен начин, то пазара предлага голямо разнообразие от сексуални стимуланти.

Изцяло натуралните стимуланти действат безотказно и Вие можете да се представите на ниво по всяко време.

Какво е необходимо?
  • Да имате под ръка винаги сексуален стимулант
  • Да го вземете 30-40 мин преди секс

Предлагат се стимуланти за мощна ерекция, продължаваща дълго време, гарантираща Ви забавления през цялата нощ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *