хапчета за женска възбуда

Хапчета за женска възбуда

Хапчета за женска възбуда: те набират голяма популярност през последните години. Тяхната ефективност ги прави предпочитан начин за повишаване на качеството на сексуалния живот.

Основни ползи от приема на хапчета за женска възбуда

  1. Те драстично повишават либидото и желанието за секс, които често могат да бъдат нарушени от различни фактори в ежедневието.
  2. Имат бърз и сигурен ефект. Ефектът от приема на такива хапчета обикновено настъпва 30-45 мин. след прием.
  3. Подобряват естественото овлажняване на лигавицата на влагалището и подкрепят здравето на вагиналните тъкани.
  4. Увеличават значително удоволствието от сеска, както и интензивността при самия оргазъм.
  5. Увеличават енергията и подобряват настроението, като притежават и лек анти-депресантен ефект.

За какво трябва да се внимава при употребата на таблетки за женска възбуда

  1. Винаги закупувайте продуктите от оторизирани търговци и сигурни източници, за да не попаднете на продукти менте
  2. При приема на хапчета за женска възбудимост, не превишавайте препоръчителната дозировка
  3. Стремете се да не приемате тези таблетки паралелно с големи количества алкохол

Механизъм на действие на хапчета за женска възбуда

Пример за такова таблетки за възбуда е т.нар Женска Виагра.

Тя съдържа Силденафил и е отличен сексуаленс тимулант за жени. Женската Виагра дава ефект чрез увеличаване на притока на кръв към гениталиите. Това води до повишено удоволствие по време на полов акт и стимулация на зоната.

Дамите, приемащи този продукт споделят, че той увеличава кръвообращението и чувствителността в вагиналния регион. Като това от своя страна води до по-добро овлажняване, смазване и повишаване на степента на удоволствие по време на полов акт. Накратко – след приема на такъв секс стимулант, след 15-20 минути у дамите започва учестено дишане, изчервяване, желание за сексуален контакт.

Друг секс стимулант за жени е XTengo® For Her. Той е уникален по рода си сексуален стимулант. Той повишава сексуалното желание при жените с плавен ефект. Тъй като XTengo е изцяло натурален, той не носи риск от появата на странични ефекти.

Други продукти за женска възбуда

Много популярен продукт са капсулите “Испанска златна муха”. Някога този продукт се наложи на пазара под формата на капки. Съвременната версия е на капсули, като самата капсула съдържа много малко прахообразно вещество без вкус и мирис, което свободно може да се разтвори в напитка, препоръчително с вкус – сок или вино. Само 15-20 минути след това жената, която е приела испанска муха ще започне да се зачервява, да минават топли вълни през тялото и, а какви ще са мислите и към Вас… бедна Ви е фантазията даже. Аналогично има и капки Испанска муха със сходен ефект.

Ако искате да правите луд секс, без ограничения с избраната от Вас партньорка, то тези хапчета са Ви необходими, и не само необходими, ами бихме казали и задължителни.

Имайки предвид натовареното ни ежедневие, всекидневните грижи в дома и в работата, нежната половинка жените често се чувстват прекалено изморени или без никакво желание за секс. А в такъв момент, дори да правите секс, той няма да бъде пълноценен. Ето защо може да разнообразите сивото си ежедневие, използвайки секс стимуланти за жени – покажете внимание, покажете желание, покажете нужда от половинката си, като и докажете че не сте се изчерпали в леглото вече, защото потенциала си една жена разкрива само в момент на върховна възбуда!

Сексуалните стимуланти за жени

Сексуалните стимуланти за жени до скоро бяха непозната територия за много жени. Считаше се, че от този тип продукти се възползват само мъже. Но еректилната дисфункция засяга и двата пола. Докато при мъжете се изразява най-често е невъзможност за достигане до ерекция, при жените се изразява в други направления – липса на сексуално желание, недостигане до възбуда, невъзможност за достигане до оргазъм.

Това неизменно се отразява на връзката, влияе върху самочувствието на жената и се отразява на цялостото и излъчване.

За щастие има решение и това са сексуалните стимуланти за жени. Изцяло натурални, съдържащи активни вещества влияещи върху нивата на чуствителност при жените, повишаващи кръвообращението в таза. Водят до възбуда, връщат желанието и ласки и интимност, подпомага достигането до оргазъм.

Дисфункцията при жените вече не е тема табу и никога не е било по-лесно да възвърнем сексуалното удоволствие и да подобрим отношенията с партньора си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *